Bootcamp 'Mijn Fundament'

Waarom moeten klanten bij jou zijn en nergens anders?

Twee intense work-outs voor een gezond fundament

Voor ondernemers die met hun passie de wereld willen veroveren, is het helder en duidelijk kunnen communiceren van die passie een cruciale voorwaarde voor succes. Dat valt meestal niet mee.

De Marketing Mentor heeft voor deze ondernemers twee ontdekkingsreizen gepland. Ontdek tijdens de reis hoe je jouw passie scherp, helder en (voor anderen) begrijpelijk definieert, wie je meest waardevolle klanten zijn en hoe je die het beste bereikt en aanspreekt.

Het resultaat is dat je minder tijd, geld en energie kwijt bent aan marketing en communicatie. Je beschikt vanaf nu over een sterke meetlat om al je beslissingen tegen te houden:

Draagt dit maximaal bij aan mijn doelstelling om de wereld te veroveren met mijn passie?

Inhoud

Mijn Fundament

Bootcamp 1.

Hier leg je het fundament voor succesvol ondernemen met betekenis. Het is een cruciale stap richting betere marketing en productievere bedrijfsvoering. Je kunt (samen met je eventuele executiepartners) je passie nu al vertalen in tekst, beeld en communicatiekanalen.

Bootcamp 2.

Aan het einde van deze tweede halve dag heb je een stevig fundament voor duurzaam succes in de komende jaren. Briefen van je executiepartners doe je met het grootste gemak en keuzes op gebied van marketing (alle P's) en communicatie baseer je enkel nog op hoe groot de impact op je waardevolste klanten is.

Per workshop

Locatie en datum: in overleg
Duur: 4-5 uur
Prijs: € 1.225,- excl. BTW
(incl. voorbereiding)

Alle info over de workshop

Download de brochure (PDF) met alle informatie.

TOP

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more