BUSINESS SHERPA

voor strategische eindbeslissers en eigenaars

Hier draait alles om sparren, inspiratie en een klankbord tijdens ontmoetingen met een ervaren mentor.

Jij wilt regelmatig geprikkeld en uitgedaagd worden door een ervaren mentor zonder agenda. Zodat je niet blijft hangen in de beperkingen van je eigen bubbel en boven de dagelijkse dingen uitstijgt. Dat maakt het jou mogelijk om je visie op de lange termijn van je bedrijf op het scherpst van de snede te houden.

Je bent een ondernemer die open staat voor nieuwe ideeën en invalshoeken. Het zou geweldig zijn, wanneer iemand je die regelmatig aanreikt. 

Het is soms eenzaam aan de top: eigenaars en managers staat vaak alleen voor vergaande beslissingen. Je moet je eigen gedachtegang soms eens toetsen bij een ervaren expert. Iemand die alleen in het belang van jou en je bedrijf denkt.

Het Business Sherpa pakket biedt je vaste of variabele momenten van sparring, inspiratie en overleg in een bepaalde tijdsperiode. Minimaal drie dagen naar eigen inzicht in te plannen met persoonlijke ontmoetingen, maar ook via telefoon, email of video.

Voor wie?

Voor eigenaren, general managers en CEO’s van kleine tot middelgrote bedrijven. Zij zijn eindbeslissers in strategische bedrijfsbeslissingen.

Kennismaken met ons?

Wij contacteren jou

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met jou op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

WAT?

Resultaat

Vaste of variabele momenten van sparring, inspiratie, klankbord

Prijs

- Minimaal 3 werkdagen
- Meetings, calls, video mogelijk
- Gemiddeld 1 dag per maand

Prijs op maat

Lees onze blogs over strategie

ZIE ALLE

 

TOP

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more