Mogen wij ons even voorstellen?

Frank Düring

Mentor

Ik ben gedreven en gepassioneerd (ook als muzikant zoals op de foto te zien is); eigenzinnig en vrijdenkend. Ik ben een door de wol geverfde marketing professional en merk aficionado met meer dan 25 jaar relevante, internationale ervaring. Ik wil de wereld elke dag een stukje beter maken met datgene waar ik goed in ben: mentor zijn in mijn expertise van marketing, positionering en communicatie. Dat betekent voor mij: mensen inspireren, uit hun comfortzone halen. En ze laten voelen wat dat betekent, namelijk vrij zijn, vreugde beleven, creatief zijn, empowerment voelen, vertrouwen versterken en stress reduceren. Groeien!

Esther Braspenning

Mentor

Ik ben een ervaren en creatieve generalist met een voorliefde voor communicatie, merkendenken, onderzoek en coaching. Mijn belangrijkste drijfveer is nieuwe kennis en vaardigheden opdoen, dus lees ik alles wat los en vast zit (heel handig als je content manager bent!) en begin ik regelmatig een nieuwe opleiding of cursus (zoals langlaufen in 2019, zie foto). Bij tekstschrijven ga ik steevast voor de scherpste en duidelijkste formulering. Na 22 jaar ervaring met media en merken in diverse bedrijven, ben ik sinds 2014 zelfstandig ondernemer.

Ons netwerk

Freelance expert

Ik ben een freelancer met passie voor mijn vakgebied. Ik werk graag met een duidelijk briefing, zodat ik het beste resultaat voor klanten kan realiseren. Wat ik doe, doe ik graag goed.

Hallo

Zullen we kennismaken?

Laat je gegevens hier achter.
Dan contacteren wij jou voor een afspraak

Mentor in onze vrije tijd

Wij zetten ons in voor DUO for a JOB als vrijwillige mentor. Deze organisatie linkt werkzoekende jongeren met een migratieachtergrond aan mensen met een ruime ervaring, die deze willen inzetten om hen te begeleiden naar werk. Via dit “intergenerationele en interculturele” mentorschap (coaching) wil DUO for a JOB bijdragen aan een gelijke toegang tot de arbeidsmarkt voor iedereen.

Meer weten? Zelf mentor worden? Ken je een werkzoekende jongeren (t/m 33 jaar) die wat hulp kan gebruiken? Klik hier

TOP