rood

De Rode Ondernemer

... werkt met passie aan innovatie en vernieuwing. Je bent onafhankelijk en doelgericht en neemt graag initiatief. Dat maakt jou tot een pionier bij uitstek. Het mooiste aan ondernemen vind jij dat je eigen baas bent en je eigen gang kunt gaan. Werk is voor jou dan ook niet alles: de wereld heeft immers zoveel te bieden!

Jij gaat actief op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen en stapt graag impulsief ergens in als het je interessant lijkt. Jouw uitdaging is dan ook om niet te ver voor de troepen (klanten en medewerkers) uit te lopen en de risico’s niet uit het oog te verliezen. Niet iedereen ziet de weg kwijtraken als een kans om nog eens ergens te komen! Jij verkiest flexibiliteit en vrijheid boven structuur en routine, maar iedere ondernemer moet helaas soms ook met dat laatste kunnen omgaan.

Jij hebt een afkeer van hokjesdenken, dus laat je je ook niet zomaar een kleur opplakken. En terecht: iedereen heeft alle kleuren in zich. Maar deze manier van doelgroepdenken en -doen kan ook jou verder helpen en je ontdekkingsreis nog interessanter maken. De Marketing Mentor vertaalt jouw duizenden gedachten en ideeën naar een gestructureerd plan voor de toekomst, dat anderen wel kunnen volgen. Dat is zeker geen beperkend kader dat je belemmert je vleugels uit te slaan, maar eerder een vluchtplan voor de volgers.

Geïnteresseerd in de leefwereld van je klanten?

BSR Model

Bron: SAMR

Niet overtuigd dat dit over jou gaat?

Lees dan de beschrijvingen van de andere types:
blauw, geel, groen

TOP

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more