Over De Marketing Mentor en over ons

Hoe is het allemaal begonnen?

28 december 2012 - We zijn op de helft van onze reis van 3,5 maanden door Zuidoost-Azië. Die dag maken wij een trekking door de bossen en bergen in het noorden van Laos. Een moment van totale ontkoppeling, je voelt de vrijheid in je hoofd. Op het drielandenpunt van Laos, China en Myanmar houden we lunchpauze. We zijn kapot, maar intens gelukkig.

Vraag me niet waarom, maar ik zeg opeens tegen Esther: “Het gaat goed met ons. En ook met ons marketingbedrijf. Maar ik ben het beu om geld te verdienen met opdrachten waar ik niet veel voldoening voor mijzelf uit haal. Tevreden klanten zijn eigenlijk een probleem, want ze vragen mij meer van hetzelfde.

Ik wilde ondernemer zijn om te doen waar ik een talent voor heb, waar ik mijn passie kwijt kan, waar ik in mijn element kan zijn. Dan kun je voor je klanten de meeste toegevoegde waarde bieden.”

Wat zegt Esther? “Frank, laten we het dan gaan doen en de klanten vinden die op onze passie zitten te wachten.“

Op dat moment is De Marketing Mentor geboren.

HET TEAM

Frank Düring

Mentor

Ik ben gedreven en gepassioneerd; eigenzinnig en vrijdenkend. Ik ben een door de wol geverfde marketing professional en merk aficionado met meer dan 25 jaar relevante, internationale ervaring. Ik wil de wereld elke dag een stukje beter maken met datgene waar ik goed in ben: mentor zijn in mijn expertise van marketing, positionering en communicatie. Dat betekent voor mij: mensen inspireren, uit hun comfortzone halen. En ze laten voelen wat dat betekent, namelijk vrij zijn, vreugde beleven, creatief zijn, empowerment voelen, vertrouwen versterken en stress reduceren. Groeien!

Esther Braspenning

Mentor

Ik ben een ervaren en creatieve generalist met een voorliefde voor communicatie, merkendenken, onderzoek en coaching. Mijn belangrijkste drijfveer is nieuwe kennis en vaardigheden opdoen, dus lees ik alles wat los en vast zit (heel handig als je content manager bent!) en begin ik regelmatig een nieuwe opleiding of cursus. Bij tekstschrijven ga ik steevast voor de scherpste en duidelijkste formulering. Na 22 jaar ervaring met media en merken in diverse bedrijven, ben ik sinds 2014 zelfstandig ondernemer.

Ons netwerk

Geprefereerde partners

Ik ben een expert met passie voor mijn vakgebied. Ik werk graag met een duidelijke en concrete briefing, zodat ik het beste resultaat voor klanten kan realiseren. Wat ik doe, doe ik graag goed.

Hallo

Zullen we kennismaken?

Laat je gegevens hier achter.
Dan contacteren wij jou voor een afspraak

Mentor in onze vrije tijd

Wij zetten ons in voor DUO for a JOB als vrijwillige mentor. Deze organisatie linkt werkzoekende jongeren met een migratieachtergrond aan mensen met een ruime ervaring, die deze willen inzetten om hen te begeleiden naar werk. Via dit “intergenerationele en interculturele” mentorschap (coaching) wil DUO for a JOB bijdragen aan een gelijke toegang tot de arbeidsmarkt voor iedereen.

Meer weten? Zelf mentor worden? Ken je een werkzoekende jongeren (t/m 33 jaar) die wat hulp kan gebruiken? Klik hier

TOP

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more