Onze missie: goede marketing voor goede ondernemers!

Onze boodschap: laat je niet begrenzen door de horizon. Vaak ligt het beste daar voorbij. Wij inspireren je, wij openen je de ogen, zodat jij voorbij jouw horizon kunt gaan om jouw bedrijf verder te brengen.

Bekijk hier hoe wij andere ondernemers slagvaardiger gemaakt hebben

Betekenis

Betekenis voor jou?

Wij bouwen het fundament voor je marketing. Daardoor kun jij op je gemak verkopen met minder prijsdiscussies, hogere marges en meer tevreden en loyale klanten.

Maak gebruik van onze rijkdom aan ervaring en kennis om 

  • jouw waardevolle klanten te ontdekken
  • te weten hoe je relevant(er) kunt zijn voor hen
  • met een helder, ijzersterk en overtuigend verhaal

Wij zien waar verbetering mogelijk is en geven constructieve kritiek vanuit een ander perspectief, zaken die je zelf niet kunt
of wilt zien in de drukte van alledag.

We bieden steun en aanmoediging waar en wanneer jij het nodig hebt.

Gebruik ons als klankbord. Spui je ideeën in een veilige omgeving en krijg van ons een ongefilterde mening terug.

Verschil

Mentorschap maakt het verschil

Wij zijn mentoren. Onze drijfveer is om onze kennis en ervaring - opgeteld uit meer dan 50 jaar in marketing en communicatie - over te dragen. Lees hier meer...

Wij zijn niet alleen een gids en een extra paar handen. Een mentor is ook je steun en toeverlaat: iemand die motivatie, vertrouwen, moed en zekerheid brengt.

Wat is dan het verschil met consultants, uitvoerders en opleiders?
Zoals de iconische staatsman en uitvinder Benjamin Franklin ooit zei: "Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." Mentorschap gaat om empowerment: deze keer doen we het samen, daarna kun je het zelf. Dat vind je niet bij een freelancer, die expert is in een beperkt gebied. Ook niet bij een consultant (die vanaf de zijlijn adviseert, maar niet betrokken implementeert), niet bij een opleiding (waar je de tools krijgt, maar geen begeleiding), niet bij een coach (die geen specifieke vakkennis inbrengt).

Zeer persoonlijk aanpak

in 3 stappen

Kennismaking

01

Wij luisteren niet. Wij begrijpen. Dat betekent luisteren naar wat er achter je initiële vraag zit. Wat je zegt, wat je bedoelt, wat je wil en wat je nodig hebt kunnen namelijk verschillende dingen zijn. Een persoonlijke aanpak betekent dat wij eerst willen begrijpen wat jouw frustratie is en hoe jij als ondernemer én als mens in elkaar zit.

Bewustwording

02

Op basis van jouw input en onze kennis en ervaring brengen we de situatie (markt, product, bedrijf, doelgroep) in kaart. We kijken wat je nodig hebt om jouw frustratie op te lossen. Onze focus ligt daarbij op het aanpakken van oorzaken. Symptoombestrijding vinden we namelijk verspilling van tijd en energie.

Concreet

03

De derde stap is een concreet, persoonlijk advies over de stappen die jij zou moeten nemen om je doel te bereiken. Een antwoord op je initiële vraag én een manier om voorbij je huidige horizon te komen. Wij kunnen voor jou de implementatie begeleiden of het plan uitvoeren met behulp van ons netwerk van geprefereerde partners.

Kennismaken met ons?

Of... laat je door ons contacteren

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met jou op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

TOP