Goede marketing voor goede ondernemers!

Wij geloven in de kracht van mentorschap. Een mentor draagt zijn kennis en ervaring graag over aan een ander, zodat die kan groeien. Iemand als sherpa Tenzing Norgay (foto), die Sir Edmund Hillary als eerste mens naar de top van de Mount Everest bracht.

Uit Hillary’s verhaal blijkt dat Sherpa Norgay veel meer was dan enkel een ervaren gids. Hij was zijn steun en toeverlaat die motivatie, vertrouwen, moed en zekerheid bracht.

Dat is precies wat wij voor onze klanten doen. Wij zijn zelf ondernemers en begrijpen als geen ander wat dat betekent. Met onze kennis en ervaring op het gebied van marketing, communicatie en ondernemen komen wij naast jou staan.

Onze boodschap: laat je niet begrenzen door de horizon. Vaak ligt het beste daar voorbij. Wij inspireren je, wij openen je de ogen, zodat jij voorbij jouw horizon kunt gaan om jouw bedrijf verder te brengen.

Bekijk hier hoe wij andere ondernemers slagvaardiger gemaakt hebben

Betekenis

Betekenis voor jou?

Wij bouwen het fundament voor je marketing. Daardoor kun jij op je gemak verkopen met minder prijsdiscussies, hogere marges en meer tevreden en loyale klanten.

Maak gebruik van onze rijkdom aan ervaring en kennis om 

  • jouw waardevolle klanten te ontdekken
  • te weten hoe je relevant(er) kunt zijn voor hen
  • met een helder, ijzersterk en overtuigend verhaal

Wij zien waar verbetering mogelijk is en geven constructieve kritiek vanuit een ander perspectief, zaken die je zelf niet kunt
of wilt zien in de drukte van alledag.

We bieden steun en aanmoediging waar en wanneer jij het nodig hebt.

Gebruik ons als klankbord. Spui je ideeën in een veilige omgeving en krijg van ons een ongefilterde mening terug.

Verschil

Mentorschap maakt het verschil

Wij zijn mentoren. Onze drijfveer is om onze kennis en ervaring - opgeteld uit meer dan 50 jaar in marketing en communicatie - over te dragen. Lees hier meer...

Wij zijn niet alleen een gids en een extra paar handen. Een mentor is ook je steun en toeverlaat: iemand die motivatie, vertrouwen, moed en zekerheid brengt.

Wat is dan het verschil met consultants, uitvoerders en opleiders?
Zoals de iconische staatsman en uitvinder Benjamin Franklin ooit zei: "Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." Mentorschap gaat om empowerment: deze keer doen we het samen, daarna kun je het zelf. Dat vind je niet bij een freelancer, die expert is in een beperkt gebied. Ook niet bij een consultant (die vanaf de zijlijn adviseert, maar niet betrokken implementeert), niet bij een opleiding (waar je de tools krijgt, maar geen begeleiding), niet bij een coach (die geen specifieke vakkennis inbrengt).

Zeer persoonlijk aanpak

in 4 beproefde stappen

Situatie-analyse

01

Wat is het probleem dat je probeert op te lossen? Onze persoonlijke aanpak betekent dat wij eerst willen begrijpen hoe jij als ondernemer én als mens in elkaar zit en wat jouw zakelijke frustratie is. We luisteren naar de dieperliggende oorzaken: wat is het échte probleem? Op basis van jouw input en onze kennis en ervaring brengen we de situatie (markt, product, bedrijf, doelgroep) nauwkeurig in kaart.

Doelgroepen & Behoeften

02

We duiken dieper in de leefwereld van je waardevolle klanten, bestaande en potentiële. En nee, dat is niet iedereen. Focus is voorwaarde voor goede marketing. Wat zijn hun kenmerken, behoeftes, verlangens, doelen, angsten, talenten? Voor wie en waarom springen jouw klanten uit hun zetel, waar hebben ze écht nood aan? Daar ligt voor jou de kans om je te onderscheiden en een unieke positie in de markt te claimen.

Storytelling

03

Wat is jouw unieke verhaal over je merk, product en bedrijf? Dit is de 'sweet spot': het raakvlak van jouw aanbod en de behoefte van je klanten. Welke betekenis heb jij voor je waardevolle klanten? Hoe vertaalt zich dat in de missie en visie van je onderneming? Hoe breng je het verhaal het beste naar buiten? Welke visuele aspecten horen hierbij? Wat is de passende tone-of-voice?

Marketingplan

04

De laatste stap is een concreet, persoonlijk advies over de stappen die jij zou moeten nemen om je doel te bereiken. Hoe moeten alle P's van jouw bedrijf er uit zien? Welke touchpoints zijn er voor jouw doelgroep en hoe zorg je ervoor dat die allemaal jouw unieke verhaal ondersteunen? Wij kunnen voor jou de implementatie begeleiden of het plan uitvoeren met behulp van ons netwerk van geprefereerde partners.

Kennismaken met ons?

Of... laat je door ons contacteren

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met jou op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

TOP