Wij werken anders

MENTORSCHAP

Wij zijn mentoren.

Een mentor draagt kennis en ervaring graag over aan een ander, zodat die verder kan komen dan alleen.

Zo bracht sherpa Tenzing Norgay Sir Edmund Hillary als eerste naar de top van de Mount Everest.

Uit Hillary’s verhaal blijkt dat Sherpa Norgay veel meer was dan een ervaren gids. Hij was zijn steun en toeverlaat die motivatie, vertrouwen, moed en zekerheid bracht.

fundament

FUNDAMENT

Wij bouwen het fundament.

Een helder verhaal is het fundament van goede marketing.

Wat beteken jij voor jouw waardevolste klanten? Hoe ben jij voor hen relevant en onderscheidend? Alles wat je doet en bent als bedrijf of merk, moet passen in dit verhaal.

Geld uitgeven aan communicatiemiddelen zonder een sterk fundament, dat is als een huis bouwen op drijfzand: weggegooid geld.

VOORBIJ DE HORIZON

Wij laten je verder kijken.

Laat je niet beperken door de horizon.

Vaak ligt het beste daar namelijk voorbij. Succesvol ondernemen betekent vernieuwen, innoveren en vooruitkijken. Daarvoor moet je verder kijken dan je directe omgeving en buiten je sector.

Wij brengen meer dan 50 jaar internationale ervaring in diverse sectoren aan de tafel. Als buitenstaander zien wij wat er voorbij je huidige horizon ligt: kansen, mogelijkheden.

Zijn wij een match?

Ontdek het snel

Don't call us!

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met jou op om een korte call in te plannen.

In 4 stappen naar een helder verhaal

Ons stappenplan voor meer impact en succes

Situatie-analyse

01

Waar staat je bedrijf/merk op dit moment? Op basis van jouw input en onze kennis en ervaring brengen we de situatie (markt, product, bedrijf, doelgroep) nauwkeurig in kaart. Wat zijn de mogelijkheden voor jouw bedrijf om meer impact te maken en succesvoller te ondernemen?

Fundament leggen

02

De basis van jouw verhaal. Een 'deep dive' in de wereld van je meest waardevolle klanten. Wie zijn ze en wat drijft hen? Welke betekenis en welke waarde heb jij/wil jij hebben voor hen? Welke markt kun je claimen? Hier ligt jouw kans om een unieke positie in de markt te claimen.

Helder verhaal

03

Jouw unieke verhaal. Op het raakvlak van de behoefte van je klanten en je aanbod bevindt zich jouw unieke verhaal. Dit maakt direct duidelijk waaom klanten bij jou moeten zijn en bij niemand anders. Vanaf nu is dit de start van elk verkoopverhaal en elke briefing.

Actie

04

De laatste stap is een concreet, persoonlijk advies over de stappen die jij zou moeten zetten om je doel te bereiken. Elk contact met je (potentiële) klanten ondersteunt nu jouw unieke verhaal. Marketing, communicatie, content, sociale media, ...

TOP

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more